Betöltés...kérjük várjon.
Szalay-szemeskályha
Kezdőlap
Kályhák Háza
Makett kiállítás
Kerámia kiállítás
Fazekasműhely
Munkáim
Táblás kályhák
Egyedi kályhák
Hordozható kályhák
Tűzhelyek
Kemencék
Kályhacsempék
Szemeskályhák
Ajánlás
Örökbefogadás
Partnereink

 

Szalay Imre
 
8360 Keszthely
Kastély utca 3.
+36-30-267-7618
kalyhakhaza@gmail.com

ÖRÖKBEFOGADÓKAT KERESEK!

A magyarországi A folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 70, különböző tájegység sütő, főző, fűtő eszközeiből álló makettek elkészítése után célul tűztem ki újabb 80 makett megformálását, amivel teljessé válna a Magyarország és Erdély népi tüzelőeszközeit bemutató kiállítás. Ennek megvalósítását szolgálja az „Örökbefogadókat keresek!” kezdeményezés, ami a már meglévő maketteket kínálja örökbefogadásra.

Miért érdemes pont egy kályha makettet örökbe fogadni?
A 10.000 Ft-os örökbefogadási díjért cserében az örökbefogadó részt vehet családjával vagy barátaival egy kályhás-fazekas délelőttön a keszthelyi Kályhák Házában, a nekik legalkalmasabb időpontban. A kiállítás mellett megnézhetik, hogyan készülnek a szemeskályhák csempéi, kötetlen beszélgetés formájában Szalay Imre beavatja a családot a kályhákkal, kemencékkel kapcsolatos ismeretekbe, bepillantást kapnak a készítésük, használatuk kapcsán érdekes tudnivalókba, majd egy kis kreatív műhelymunka során elkészíthetik saját dunántúli vagy erdélyi kályhacsempéiket, miközben saját készítésű tűzhelyen sütnek finom palacsintát.
Az örökbefogadók neve feltüntetésre kerül a makettek mellett, így is jelezve, hogy hozzájárultak a kiállítás teljessé válásához.
A program minden korosztály számára tartalmaz látványos elemeket és tevékenységet, a részletekről bővebb tájékoztatást szívesen adok telefonon.

Mobil: 30/267-7618