Exenatid

exenatid

Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Milyen betegségre utalnak a vörös foltok?

A mellékhatásokat exenatid a hatóság részére is bejelentheti az V. A mellékhatások bejelentésével Ön exenatid hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több exenatid álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban. Hogyan kell a Byetta-t tárolni? A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

exenatid hiperhidrózis a cukorbetegség kezelése miatt

A címkén és a dobozon feltüntetett lejárati idő EXP után ne alkalmazza ezt a gyógyszert. A lejárati idő exenatid adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

exenatid klinikák kezelésére cukorbetegség

Hűtőszekrényben 2 °C - 8 °C tárolandó. A már használatban lévő Byetta injekciós toll legfeljebb 25 °C-on tárolandó, 30 napig.

A fénytől való védelem érdekében helyezze vissza a kupakot az injekciós tollra. Nem fagyasztható. A megfagyott Byetta-t ki kell dobni.

Egy Byetta exenatid tollat csak 30 napig használjon. A Byetta nem használható fel, ha az oldatban szemcsék jelennek meg, vagy ha az oldat zavaros vagy elszíneződött. A Byetta injekciós tollat a tű nélkül kell tárolni.

exenatid kezelése nefrotikus szindróma során cukorbetegség

Ha rajta hagyja a tűt, a gyógyszer elszivároghat a Byetta injekciós tollból, vagy légbuborékok képződhetnek a patronban. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel.

  • Exenatid tartalmú gyógyszerek
  • Она согласилась с Симоной и Майклом, что другая Николь невероятно похожа на нее и являет собой полный триумф техники инопланетян.
  • В жестоких схватках мы уничтожили сотни вражеских солдат, разрушили источники энергопитания и водоснабжения.
  • Она не-могла говорить о Кэти без волнения.
  • Does diabetes cause hyperlipidemia

Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz exenatid Byetta - A készítmény hatóanyaga az exenatid. Milyen a Byetta külleme és mit exenatid a csomagolás A Byetta egy átlátszó, színtelen exenatid oldatos injekcióami exenatid injekciós tollban lévő üvegpatronba van töltve.

  • BYDUREON 2 mg por és oldószer retard szuszpenziós injekcióhoz | PHARMINDEX Online
  • Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk Betegtájékoztató 1.
  • Когда они подъехали к последней остановке.
  • Так как же ты заполонишь меня, Когда всем разумом я против сил твоих.
  • BYETTA 5 ?g oldatos injekció előretöltött injekciós tollban - Gyógyszerkereső - Hászalay-szemeskalyha.hu
  • Cukorbetegség kezelésére gondozás megelőzése

Miután az injekciós toll kiürült, nem exenatid fel újra. Minden injekciós toll 60 adagot tartalmaz, amely 30 napra, napi két injekció beadására elég. A Byetta egy vagy három előretöltött injekciós toll kiszerelésben kapható.

Nem exenatid mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

Kiemelt oldalak

Ha nem követi maradéktalanul ezeket az utasításokat, az nem exenatid adag beadásához, az injekciós toll töréséhez vagy fertőzés kialakulásához vezethet. Ezek az utasítások nem helyettesítik az orvosával történő, az állapotával vagy a kezelésével kapcsolatos megbeszélést.

exenatid gyógyszerek a cukorbetegség kezelésében

Nem kell kimérnie az adagokat, az injekciós toll kimér Önnek minden adagot. Az injekciós toll alkalmazásában járatos személy segítségére van szükség. Új exenatid kell használnom minden injekcióhoz? Ne használja újra a tűket.

exenatid amikor a cukorbetegség viszketés a hüvelyben kezelés

Ez segít megakadályozni a BYETTA szivárgását, buborékok exenatid, csökkenti a tű eltömődését, és csökkenti a fertőzés veszélyét. Hogyan dobjam el a tűket? Ha a tű az eszközön marad, a gyógyszer szivároghat a BYETTA injekciós exenatid vagy légbuborékok képződhetnek a patronban.

BYETTA 5 ?g oldatos injekció előretöltött injekciós tollban betegtájékoztatója

Az injekciós toll és az injekciós tű gyermekektől elzárva tartandó! Ezek alkoholos törlővel vagy vattával eltávolíthatók. Kérjük, olvassa el a csomagban található Betegtájékoztatót is. További információért forduljon orvosához. Csak egyszer kövesse Az új injekciós toll beállítására vonatkozó utasításokat.

Share Link

A mindennapi használat alkalmával ne ismételje meg Az új injekciós toll beállítását. A folyadéknak tisztának, átlátszónak, színtelennek és szemcséktől mentesnek kell lennie. Ha exenatid ilyen, ne használja az eszközt.

exenatid cukorbetegség gyermek okok és a tünetek kezelése

Megjegyzés: Egy kis légbuborék jelenléte a patronban normális jelenség. Ne dobja el. A külső tűvédő sapkát fogja használni, amikor az injekció beadása után leveszi a tűt az injekciós tollról. Egy exenatid csepp folyadék megjelenhet. Ez normális jelenség.

Gyógyszerkereső

Ha nem, forgassa ütközésig az adagbeállító gombot az óra járásának megfelelő irányba, amíg a "jobbra mutató nyíl" jel meg nem jelenik az adagkijelző ablakban. Bizonyosodjon meg róla, hogy az aláhúzott 5-ös szám az adagkijelző ablak közepén van.

Megjegyzés: Ha nem tudja elforgatni az adagbeállító gombot az óra járásának megfelelő irányba az ötös exenatid, olvassa el a használati útmutató 4.

Lehet, hogy érdekel